NIEUWS

CORONA NEWS UPDATE | Omnicol

NEWS UPDATE: COMMUNICATIE AANGAANDE HET CORONAVIRUS

We maken met zijn allen vreemde tijden mee.

De opgelegde maatregelen tegen de verspreiding van het nieuwe coronavirus COVID-19 evolueren in sneltempo.
Uiteraard neemt ook Omnicol Belgium de nodige stappen om dit virus in te dijken.
Op 24 april heeft de Nationale Veiligheidsraad de richtlijnen gepresenteerd voor de exitstrategie uit de coronaviruscrisis in België. 

Via een speciale ingerichte pagina houden wij je op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en hoe je ons kunt blijven contacteren.

Lees meer

OMNICOL GAAT VOOR DUURZAAM

Advies | Omnicol

Advies voor tegelwerk

Goed en duurzaam tegelwerk vereist meer dan alleen een kwaliteitsproduct en vakmanschap. Ons aanbod aan producten is zeer divers en welke tegellijm het beste bij een bepaalde klus past, is van veel factoren afhankelijk. Om de keuze voor het juiste product makkelijker te maken, maakte Omnicol een handig overzicht met standaard adviezen dat direct laat zien welke tegellijm het beste bij welke klus past.

Lees meer

Nieuws

Tegel-nivelleersystemen | Omnicol

Tegel-nivelleersystemen
doen of niet doen?

Sinds enkele jaren zijn er een aantal systemen op de markt gekomen die het ‘makkelijker’ maken om een volledig vlak betegeld oppervlak te krijgen. Deze, samenvattend benoemd als ‘nivelleersystemen’, worden door diverse merken aangeboden en zijn populair bij zowel de vakman als de doe-het-zelver.
Kennen we van vroeger nog de tegelkruisjes als hulpmiddel voor de klusser, zo zien we nu dat deze nivelleersystemen meer en meer worden toegepast, zelfs door de meest ervaren tegelzetters.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie